Kanalliste

Vilken app ska användas?

SMART TV:ar

Installera IPTV SMARTERS PRO (100% gratis) från din TV:s app-sektion. Andra appar att prova: NET IPTV, DUPLECAST, SMARTONE, IBO PLAYER, SET IPTV. Dessa appar har en veckas gratis provperiod.

ANDROID-enheter

Installera TIVIMATE från Play Butik och använd den med XTREAM CODES API. Eller så kan du installera Downloader av AFTVNEWS från Play Butik och använd denna URL för att installera IPTV SMARTERS PRO https://www.firesticktricks.com/smarter

APPLE-enheter

Installera SMARTERS PLAYER LITE från App Store och använd den med XC API

STALKER PORTAL-enheter

Vänligen skicka oss din MAC-adress så att vi kan aktivera den. Använd vår PORTAL-URL i inställningarna för din enhetsportal

Vanliga frågor

På grund av säkerheten för vår server avslöjar vi inte vår plats. Vi verkar i Europa och är underlagda lokala skatteregler i vårt ursprungsland.

Du kan installera vår spellista på flera enheter hemma eller på olika platser. Men du kan endast ha en enhet online åt gången. Den andra enheten kommer inte att fungera, och du kan bli blockerad av vår server för missbruk.

Alla dessa enheter fungerar med vilken IPTV-tjänst som helst: Smart TV, Android Box, Firestick, Firecube, Apple TV, Mag Box, TVIP, Formuler Z8, Nvidia Shield, Vu+ Enigma Box, PC, MAC, laptop, surfplatta, iPad, Android-telefon, iPhone.

Vi kräver en minsta hastighet på 12-15 Mbps för en optimal upplevelse med vår tjänst. Våra högkvalitativa kanaler kräver en hög och stabil internetanslutning.

Vi erbjuder en 2-dagars prövoperiod för 3 euro med en FULL kanallista. Du kan också få en 1-timmars GRATIS PRÖVOPERIOD genom att be om hjälp via chattfönstret. Under live-chatten svarar vi direkt. Utanför arbetstid, vänligen kontrollera din inkorg för din prövoperiod. Den 1 timmen börjar så snart du får e-postmeddelandet. Se till att vara redo att starta.

Ja, vi erbjuder en återförsäljarpanel. Du kan skicka oss ett meddelande från vår webbplats för att begära detaljer.

Vi tillhandahåller endast en IPTV-spellista, ingen hårdvara.

Efter din betalning, vänligen kontrollera din inkorg. Dina inloggningsuppgifter kommer att finnas där. Om inte, vänligen kontrollera din SPAM-mapp.

Vi erbjuder full återbetalning inom 7 dagar utan att ställa dig några frågor eller försöka övertala dig på annat sätt. Om du begär en återbetalning kommer du att få den inom 5 minuter (under arbetstid). Efter 7 dagar kommer vi att debitera dig för 1 månad och återbetala dig för de återstående månaderna.

Du kommer att få en påminnelse via e-post före utgångsdatumet med förnyelselänkar. Du kan besöka vår webbplats och köpa din förnyelse. Vi har ingen automatisk förnyelse.

Självklart, du kommer att få en rabatt när du begär flera abonnemang. Vänligen kontakta oss via chattfönstret och låt oss veta vilket abonnemang du är intresserad av, och vi kommer att skicka dig en motsvarande kupongkod.

Generellt sett kräver vi inte VPN-användning om du inte har blockering i din region mot IPTV. Om du är i Storbritannien, Italien, Portugal, Grekland eller Spanien (endast Movistar) måste du använda en VPN under direktsända sportevenemang.

Vi har ett hänvisningsprogram för våra befintliga kunder. Om din hänvisning köper 3 månader eller mer till våra webbplatspriser får du gratis månader. Detaljer kommer att skickas till dig tillsammans med ditt köp.

Vi har investerat mycket i vår server. Som du kanske vet hur IPTV fungerar kan vi inte erbjuda 100% fungerande kanaler hela tiden. Våra kanaler är frys- och buffertfria, men ibland kanske de inte fungerar. Om du kan informera oss om kanaler som inte fungerar kommer du att se att vi snabbt åtgärdar dem.

Vi kommunicerar inte via WhatsApp av säkerhetsskäl. Vi har daglig online-chattsupport, och vår e-postsupport är en av de bästa på marknaden med den snabbaste svarstiden.